Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 120 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A vöröshagymát olajon üvegesre dinszteljük, vízzel felengedjük, majd hozzáadjuk a kockákra vágott lábszárat és a hozzávalókat. Az ízesítésnél ügyeljünk arra, hogy az erős paprika ne nyomja el a szegfűszeg ízét.
Az egészet puhára főzzük, majd száraz vörösbor hozzáadásával rövid, sűrű, szaftra főzzük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Sós burgonyával kínáljuk.
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.28 08:06
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
vöröshagymát olajon, kockákra vágott, ízesítésnél ügyeljünk, erős paprika, szegfűszeg ízét, egészet puhára, szegfűszeggel, hozzáadásával, pirospaprika, hozzávalókat, vöröshagymát, marhalábszár, marhalábszár, dinszteljük, felengedjük, ízesítésnél, vöröshagyma, burgonyával, szegfűszeg, szegfűszeg, hozzáadjuk, Vörösboros, paradicsom, ügyeljünk, lábszárat, fokhagyma, vörösbor, vörösbor, üvegesre, kockákra, kínáljuk, paprika, vöröshagyma, fokhagyma, paradicsom, paprika, bors, szegfűszeg, őrölt pirospaprika, száraz vörösbor,
|
|
|
|
|